Skip to content
(+45) 59 50 50 35 info@iforwilliams.dk
IFOR WILLIAMS TRAILERS DANMARK
Kvalitets trailere til fair priser

Import og distribution af kvalitetstrailere

Ifor Williams Trailers Ltd. er Storbritanniens største producent af trailere fra 500 kg til 3.500 kg. Med et væld af forskellige trailermodeller, samt udstyrs og kombinationsmuligheder dækker sortimentet langt de fleste behov for transportløsninger fra erhvervslivet. Det gør Ifor Williams Trailers til et af de mest velansete og anerkendte trailermærker på markedet. Siden 1958 har Ifor Williams Trailers produceret trailere til såvel private, som erhvervsdrivende med konstant fokus på kvalitet, holdbarhed og udvikling. 60 års erfaring sikre dig uovertruffen kvalitet og brugervenlige løsninger, uanset om dine behov for transport bygger på brugen af maskintrailer, tiptrailer, husdyrtrailer, autotrailer, hestetrailer eller én af vores mange andre trailer modeller.

Med en Ifor Williams trailer er du sikker på topkvalitet uanset model. Det varmgalvaniseret chassis og den patenterede paraflex undervogn er blot et par eksempler på styrken og holdbarheden på en Ifor Williams trailer. Sammenlagt med mærkets øvrige unikke egenskaber, får du her et trailerprodukt, som skiller sig ud fra mængden. Egenskaber og kvaliteter som bla. også er medvirkende til at sikre dig høj gensalgsværdi den dag du ønsker at udskifte din brugte Ifor Williams trailer, med en ny.

Hos Ifor Williams Trailers Danmark tilbyder vi kvalitets trailere til fair priser. Vi importerer og distribuerer Ifor Williams trailere via vores danske forhandlernet. Vores dedikerede forhandlere er geografisk placeret over det meste af Danmark, hvilket sikrer dig en autoriseret Ifor Williams forhandler i dit nærområde til at hjælpe med salg, ekspertrådgivning og support.

Vi ser frem til at hjælpe dig

Vi støtter og sponsorer:

Kurv
Back To Top
Søg