skip to Main Content
(+45) 59 50 50 35 info@iforwilliams.dk
SOMMERPAKKE - Vildt Hestetrailer Tilbud På Ny Ifor Williams Trailer

☼ SOMMERPAKKE

Super tilbud til hestefolket

Overvejer du en ny hestetrailer?Så er det nu du skal slå til!

Hos Ifor Williams har vi lavet det vildeste tilbud til dato – punktum!

Med denne SOMMERPAKKE, får du nemlig alt hvad hjertet begærer. Vi har sørget for en vanvittig rabat, i form af super gode produkter, der passer til din nye hestetrailer, og endda også sørget for at du kan komme ud og shoppe yderligere lige hvad du har brug for, med et gavekort til valgfrie produkter. Forkæl dig selv og din hest med dette yderst attraktive tilbud, og slå til inden kampagnen udløber den 31. august 2020.

Alt i alt har pakken en værdi på 8.546,- kr. inkl. moms.

HVAD FÅR DU MED I PAKKEN?

Faktisk alt dette:

Gavekort til Land & Fritid

Værdi 2.000,-

Forkæl dig selv og din hest med valgfrie produkter fra en af Land & Fritids mange butikker. Du bestemmer selv om det skal være foder, pleje, udstyr eller noget helt andet. (1)

Trådløst kamera og skærm

Værdi 3.750,-

Få det perfekte sæt til overvågning under kørsel for tryg og sikker transport. Du får et kvalitets kamera og en skærm til montering i bilen.

Dekoration til hestetraileren

Værdi 500,-

Personliggør din nye trailer med dit eget navn eller logo på siden af traileren. Gør din nye Ifor Williams hestetrailer endnu flottere og smartere. (2)

Indhold I SOMMERPAKKEN - Ifor Williams Tilbud

1 års abonnement på Ridehesten

Værdi 796,-

Få et helt års gratis abonnement til danmarks største hestemagasin – Ridehesten. Du får hver måned tilsendt et nyt magasin, spækket med nyttig viden og spændende artikler. (3)

Kraftig trailer kasselås

Værdi 1.500,-

Sikr’ din nye hestetrailer med markedets kraftigste kasselås, så den kan stå i fred. Trailerlåsen er lavet i ekstra kraftigt materiale og godkendt af forsikringsselskaber.

Rabat på køb af fortelt

Spar 3.750,-

Køb et unikt lufttelt til HBX hestetrailere til en reduceret pris og spar yderligere. Få helt nye muligheder med din trailer, når du er på tur. Pris i kampagneperioden kun 10.000,- (Normalpris: 13.750,-)(4)

HVILKEN TRAILER KAN DU VÆLGE?

Valget er faktisk helt op til dig

Køb en valgfri Ifor Williams hestetrailer

Du kan frit vælge blandt alle vores hestetrailer modeller.

Helt enkelt – Bestil en ny hestetrailer i perioden mellem 1. juli og 31. august 2020, og få en spritny Ifor Williams hestetrailer med komfort, kvalitet og sikkerhed i top, samt en SOMMERPAKKE spækket med lækre ting GRATIS med i købet.

HVORDAN KOMMER DU I GANG?

Bestil direkte her på siden, eller kontakt en af vores autoriserede forhandlere.

HUSK – Vi tager gerne din brugte trailer i bytte

Det med småt – Betingelser og vilkår

SOMMERPAKKE kampagnen løber mellem 1.7.2020 og 31.8.2020. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller konverteres til kontanter. Der tages forbehold for prisændringer, stavefejl og udsolgte produkter. (1) Gavekortet til Land og Fritid kan udelukkende bruges i deres fysiske butikker. Gavekortet kan bruges til alle varer på nær biobrændsel og patroner. (2) Dekoration af trailer omfatter klistermærker lavet med folie i én farve med udskårede bogstaver, eller printet i CMYK. De endelige dimensioner må ikke overstige 30 x 120 cm. Ønsker til tekst og design sendes umiddelbart efter indgåelse af handlen. (3) Ridehesten abonnement kræver udfyldelse af personlige oplysninger, så abonnementet kan oprettes og magasinerne kan sendes til rette adresse. Abonnementet er gratis i de første 12 måneder, og kan opsiges når som helst. (4) Rabatten på fortelt til hestetrailer, kan kun opnås ved samtidig køb af ny Ifor Williams hestetrailer. Det er derfor ikke muligt at købe teltet alene til den annoncerede reducerede pris. Finansiering af hestetrailer tilbydes igennem forhandlere og de enkeltes samarbejdspartnere.

Close search
Kurv
Back To Top
×Close search
Søg
  Få de seneste trailer nyheder
VÆR FØRST MED DE SENESTE NYHEDER!

Du bliver samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du får alle de bedste tilbud og tips til hvor du kan opleve Ifor Williams trailere helt tæt på.

×