skip to Main Content
VERDENSPREMIERE – Vi Kan Med Fornøjelse Præsentere De Helt Nye HBE & HBX Hestetrailere

VERDENSPREMIERE – Vi kan med fornøjelse præsentere de helt nye HBE & HBX hestetrailere

NY IFOR WILLIAMS HBE506

En letvægts hestetrailer, som sætter nye standarder!

Sølv

Sort

Den helt nye 2-hestes letvægts alutrailer fra Ifor Williams hedder HBE506, og er bygget som en full-body aluminiumstrailer spækket med nye funktioner. Bland andet kan vi nævne rampe-dør funktion, som én af de mange standard features.

Traileren er designet specifikt til det europæiske marked, samt udviklet, testet og bygget med et kontinuerligt fokus på maksimal brugervenlighed, lav egenvægt og ultimativ komfort. Bygget udelukkende af letvægtsmaterialer af bedste kvalitet, hvilket medfører en trailer med lav egenvægt uden der er gået på kompromis med holdbarheden. Ifor Williams HBE506 er bygget med nøje respekt for Ifor Williams anerkendte kvalitet, som sikre dig en hestetrailer med lang levetid, men med et minimum af vedligeholdelse.

SPECIFIKATIONER:

  • 1-2 hestes trailere
  • Totalvægt: 2.000 kg
  • Egenvægt: 775 kg
  • Lasteevne: 1225 kg

PRIS:

Pris er inkl. moms

» Se fuld prisliste og brochurer på www.iforwilliams.dk/HBE

Ifor Williams HBE506 er en 2-hestes letvægtstrailer, som sætter nye standarder for hestetrailere.

NY IFOR WILLIAMS HBX-SERIE

Premium hestetrailere i absolut topklasse!

Sølv

Sort

Rød

Ifor Williams udvider yderligere sit nuværende hestetrailer program med den helt nye HBX-serie, som starter ved den 1-hestes HBX403, og videre til den 2-hestes HBX506 og HBX511 model.

HBX-serien er konstrueret i en full-body aluminiumsopbygning, som sikre lang levetid og ekstrem holdbarhed. HBX’s helt nye og innovative design tilbyder et vælg af muligheder, og standardløsninger så som en bagrampe med rampe-dør funktion og panorama view gennem de tonede front- og sidevinduer. Samtidig er du sikret høj komfort, brugervenlighed og maksimal sikkerhed qua Ifor Williams anerkendte kvalitet og materialevalg.

SPECIFIKATIONER:

  • 1-2 hestes trailere
  • Totalvægt: 1.600 – 2.700 kg
  • Egenvægt: 720 – 950 kg
  • Lasteevne: 880-1.750 kg

PRIS:

Priser er inkl. moms

» Se fuld prisliste og brochurer på www.iforwilliams.dk/HBX

Med den nye HBX-serie har du nu også mulighed for, at tilvælge et unikt lufttelt til din hestetrailer. Et tilvalg, som betyder praktiske og komfortable stævneweekender i hyggelige omgivelser med venner og familie.

TRAILER PRIVATLEASING

NY TRAILER – Alt inkluderet med fast økonomi!

Trailer privatleasing er noget for dig, hvis du ønsker at køre med en ny trailer i bedste kvalitet, men kan eller ønsker ikke at binde mange penge i den.

Det er også noget for dig, hvis du ikke helt ved, hvor længe du reelt skal bruge traileren, og ønsker nemt at kunne komme af med den igen, uden at skulle tænke på værditab eller have besvær med et salg.

Du kan allerede nu også privatlease de helt nye HBE & HBX hestetrailere.

OPLEV DE NYE HESTETRAILERE I EFTERÅRSFERIEN

Verdenspremiere til FEI World Cup i Herning!

I efterårsferien den 18.-21. oktober bliver der afholdt FEI World Cup i Messecenter Herning hvor du vil kunne opleve dressur og springning i verdensklasse.

Under World Cuppen kan du komme helt tæt på de spritnye Ifor Williams HBE & HBX hestetrailere.

Du finder os i Hal M på stand M9916

Close search
Back To Top
×Close search
Søg
  Få de seneste trailer nyheder
VÆR FØRST MED DE SENESTE NYHEDER!

Du bliver samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du får alle de bedste tilbud og tips til hvor du kan opleve Ifor Williams trailere helt tæt på.

×