Ifor Williams Trailers - et klogt træk

Ring til Ifor Williams Danmark(+45) 59 50 50 35

Skriv til Ifor Williams Danmarkinfo@iforwilliams.dk

NYT FINANSIERINGSKONCEPT – NY HESTETRAILER FRA KUN 699,-

Ifor Williams præsenterer nu et helt nyt finansieringskoncept i samarbejde med Basisbank. Med det nye koncept bliver det enkelt og nemt at købe ny hestetrailer, og med de nye finansieringsmuligheder kan alle være med.

Uden udbetaling og automatisk kreditgodkendelse


Vi kan tilbyde et lån, hvor der ikke skal ligges nogen form for udbetaling, og hvor man kan blive kreditgodkendt med det samme, mens man venter. Lånet er med en længere løbetid på op til 120 mdr., og med en meget lav månedlig ydelse. Med denne løsning får du en ny hestetrailer, og samtidigt luft i den daglige økonomi.

Bedste hestetrailere med lavest afskrivning


Vigtigst af alt, er at vores hestetrailere er suverænt blandt de bedste hestetrailere med lavest afskrivning, og du opnår en høj gensalgspris. Alene derfor kan vi nu præsentere disse nye finansieringsmuligheder, som er et unikt samarbejde mellem Ifor Williams og Basisbank.

Kontakt mig vedr. tilbud

Navn *

E-mail *

Telefonnummer *

Postnummer *

Beregningseksempler

Standardlån


• Lånebeløb op til: 120.000 kr.
• Debitorrente: 11,68%
• Løbetid: 12-120 mdr.
• Stiftelsesomk. 4% af lånebeløbet
• Faktureringsgebyr: 33 kr.
Finansierings eksempel:


• HB403 Hestetrailer 45.900 kr.
• Debitorrente: 11,68%
• Løbetid: 120 mdr.
• Stiftelsesomk. 4% af lånebeløbet
• Faktureringsgebyr: 33 kr.
• Månedlig ydelse: 699 kr.
Repræsentativt eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 60 mdr., er den månedlige ydelse 940 kr. Debitorrenten er 11,68 % og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 15,4 % og de samlede kreditomkostninger er 16.373,91 kr. Det samlede beløb du skal betale er 56.373,91 kr.

Et stærkt samarbejde

Det nye finansierings koncept er lavet i samarbejde med Basisbank.


En anderledes bank


Det var drømmen om at skabe en anderledes bank, der blev realiseret den 4. september 2000, da Basisbank gik i luften som Danmarks første uafhængige internetbank.
I dag er det fortsat “tilbage til basis”-ånden, der hersker i Basisbank, og vi fokuserer på at tilbyde privatkunder alt fra andelsboliglån til realkredit og pensionsopsparing uden så mange dikkedarer. For at det hele ikke skal blive alt for kedeligt, kombinerer vi de helt almindelige bankprodukter med attraktive priser, lange åbningstider og en kundeservice, der er lidt ud over det sædvanlige.

Hvad siger kunderne?


‘Vi har fået en ualmindelig god service i forbindelse med køb af vores hus og salg af vores lejlighed. Det er sjældent man oplever så professionelle, servicemindede og hjælpsomme medarbejdere. De har virkeligt sat sig ind i vores situation og hjulpet os til at komme videre.’ Anja og Michael, Albertslund.
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få Ifor Williams Trailers nyhedsbrev

Hold dig opdateret med alt nyt fra Ifor Williams Trailers, hvor vi bl.a. løbende informerer om nye trailer modeller, kampagner hos vores trailer forhandlere samt afholder vi en række konkurrencer.

INTERESSE*
×