Ifor Williams Trailers - et klogt træk

Ring til Ifor Williams Danmark(+45) 59 50 50 35

Skriv til Ifor Williams Danmarkinfo@iforwilliams.dk

Basisbank

Lån til en ny trailer – uden udbetaling

I samarbejde med Basisbank giver vi dig nu mulighed for at låne til en ny trailer på yderst fornuftige vilkår. Basisbank er landets eneste rendyrkede internetbank og har mange års erfaring med rådgivning af privatkunder.

Du kan også læse om vores fornuftige vilkår ved køb af en hestetrailer her.

OM BASISBANK - EN ANDERLEDES BANK


Det var drømmen om at skabe en anderledes bank, der blev realiseret den 4. september 2000, da Basisbank gik i luften som Danmarks første uafhængige internetbank.
I dag er det fortsat “tilbage til basis”-ånden, der hersker i Basisbank, og vi fokuserer på at tilbyde privatkunder alt fra andelsboliglån til realkredit og pensionsopsparing uden så mange dikkedarer. For at det hele ikke skal blive alt for kedeligt, kombinerer vi de helt almindelige bankprodukter med attraktive priser, lange åbningstider og en kundeservice, der er lidt ud over det sædvanlige.

Kontaktoplysninger

BasisBank

Adresse:
Teglholm Allé 15
2450 København SV

Tlf: 70 22 09 29

Email: kundecenter@basisbank.dk
Hjemmeside: www.basisbank.dk

HVAD SIGER KUNDERNE?


‘Vi har fået en ualmindelig god service i forbindelse med køb af vores hus og salg af vores lejlighed. Det er sjældent man oplever så professionelle, servicemindede og hjælpsomme medarbejdere. De har virkeligt sat sig ind i vores situation og hjulpet os til at komme videre.’ Anja og Michael, Albertslund.

LÅNEBEREGNER


I nedenstående låneberegner kan du justere lånebeløb og løbetid og se hvad det kan komme til at koste dig at låne penge til din nye Ifor Williams trailer.

Kontakt mig vedr. tilbud

Navn *

E-mail *

Telefonnummer *

Postnummer *

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få Ifor Williams Trailers nyhedsbrev

Hold dig opdateret med alt nyt fra Ifor Williams Trailers, hvor vi bl.a. løbende informerer om nye trailer modeller, kampagner hos vores trailer forhandlere samt afholder vi en række konkurrencer.

INTERESSE*
×