skip to Main Content
Vi Er Med Til At Fejre 50 års Jubilæum På Dyrskuepladsen I Roskilde Den 31. Maj – 2. Juni 2019

Vi er med til at fejre 50 års jubilæum på Dyrskuepladsen i Roskilde den 31. maj – 2. juni 2019

Traditionen tro kan du i år finde os på Roskilde Dyrskue den 31. maj. – 2. juni på stand 53, hvor vi vil være med til at fejre jubilæet med masser af trailere til skarpe priser, spændende konkurrencer og professionelle råd og vejledning.

Du vil kunne opleve en bred vifte af alle vores Ifor Williams heste- og husdyrstrailere, samt de mange varianter af vores ekstremt solide erhvervstrailere.

Kom forbi standen og få en trailersnak med én af vores erfarne forhandlere. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning, så du kan finde den helt rigtige trailer til netop dine behov.

SES VI?

OBS: der er store fordele ved alle trailerhandler* på Roskilde Dyrskue – Se med herunder ↓

DYRSKUETILBUD – SJOV FOR HELE FAMILIEN

+ KUN PÅ ROSKILDE DYRSKUE +

Vælg frit blandt vores trailere* og få et GRATIS Tivoli Guldkort med i handlen!

FÅ GRATIS ÅRSKORT TIL TIVOLI MED I HANDLEN

Alle der køber en ny valgfri Ifor Williams trailer på Roskilde Dyrskue får et GRATIS Tivoli Guld årskort med i handlen, til en værdi af 1.300,- kr.

Årskortet giver dig selv og 4 ledsagere ubegrænset adgang til Tivoli i 12 måneder og ret til en række fordele. Herunder bl.a. rabat på turpas og 50% rabat på parkering.

*Kampagnen gælder ved køb af en ny Ifor Williams trailer på Roskilde Dyrskue 2019 (31. maj – 2. juni) undtagen ved køb af Eurolight, LT, P og Q trailere.

IFOR WILLIAMS VALGET 2019

– Deltag i Ifor Williams Valget 2019 – et valg uden løftebrud

STEM OG VIND – VALGET ER DIT X
Hjælp os med at kåre den mest populære trailer, blandt disse 13 skarpe og yderst eftertragtede modeller. Vælg din favorit trailer, sæt dit kryds ved traileren og vind fuld råderet over den i hele “valgperioden” på 12 måneder! Det kalder vi et sikkert og kvalitetsbevidst valg.

Deltag i konkurrencen og læs konkurrencevilkår på iforwilliams.dk/valg

Uanset hvilken af kandidaterne du vælger, så får du en kvalitetstrailer i top indenfor hver af deres kategorier. Baser dit valg på dit kørselsbehov, så kvitterer vi med kvalitet, sikkerhed og pålidelighed – hele vejen igennem.

Læs meget mere om alle kandidaterne her

TRAILER PRIVATLEASING

NY TRAILER – Alt inkluderet med fast økonomi!

Trailer privatleasing er noget for dig, hvis du ønsker at køre med en ny trailer i bedste kvalitet, men kan eller ønsker ikke at binde mange penge i den.

Det er også noget for dig, hvis du ikke helt ved, hvor længe du reelt skal bruge traileren, og ønsker nemt at kunne komme af med den igen, uden at skulle tænke på værditab eller have besvær med et salg.

Klik og se det store udvalg af trailere du kan privatlease her!

Læs mere om trailer privatleasing her
Close search
Back To Top
×Close search
Søg
  Få de seneste trailer nyheder
VÆR FØRST MED DE SENESTE NYHEDER!

Du bliver samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du får alle de bedste tilbud og tips til hvor du kan opleve Ifor Williams trailere helt tæt på.

×