Ifor Williams Trailers - et klogt træk

Ring til Ifor Williams Danmark(+45) 59 50 50 35

Skriv til Ifor Williams Danmarkinfo@iforwilliams.dk

Del denne trailer

Hardtop til trailer og pick-up

Hardtop til trailer og pick-up

Hardtop til trailer og Pick-Up

Et udvalg af vores general duty og trailere uden bremser tilbydes med valgfri hardtop. De kan bestilles med din nye trailer eller kan købes og monteres på en eksisterende trailer. Hardtops kan fordoble alsidigheden af din trailere, skjule lasten på din trailer, øge transport sikkerheden når de rejser, og kan give en betydelig beskyttelse mod dårligt vejr.

De er designet og bygget til at modstå den uundgåelige hårdhændede behandling de udsættes for i landbruget og i byggebranchen. Enderne leveres enten som galvaniseret trådhegn i stål eller 2mm tyk aluminium plade med valgfrit hærdet glas vindue.

Hardtops er tilgængelige for nedenstående trailermodeller, med både rampe og bagsmæk. Der henvises til hardtopbrochuren for yderligere detaljer.
P6e
P7e
GD64
GD84
GD85

Til Pick-Up
Ifor Williams hardtops er stærke, robuste, bygget til at holde og er ekstraordinær værdi for pengene. Det er derfor tusindvis af pick-up ejere købe vores halvtag hvert år.
Vores kundebase er omfattende med hardtops, der anvendes af en bred vifte af mennesker og virksomheder. Nogle af vores kunder omfatter værksteder, landmænd, dyrlæger, håndværkere, safari parker, forlystelsesparker og godsejere.
Hardtops er også populære hos de husdyrsproducenter, som er på udkig efter yderligere fleksibilitet til deres Pick-up køretøjer, og til en overkommelig pris.
Vi tilbyder et omfattende udvalg af pick-up soltag til populære modeller fra førende producenter. Din lokale Ifor Williams forhandler kan rådgive dig om dit hardtop valg.

Pick-up hardtops er tilgængelige for en bred vifte af pick-up biler, herunder:
Opel
Land Rover
Mazda
Mitsubishi
Nissan
Skoda
Volkswagen
Toyota

Hardtops fås fra

Spørg din nærmeste Ifor Williams forhandler for pris
  • Kontakt din nærmeste Ifor Williams trailerforhandler for priser på leasing eller finansiering med eller uden udbetaling.Hent brochure og priser i PDF

Produktbilleder

Flere Ifor Williams trailere i samme kategori


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få Ifor Williams Trailers nyhedsbrev

Hold dig opdateret med alt nyt fra Ifor Williams Trailers, hvor vi bl.a. løbende informerer om nye trailer modeller, kampagner hos vores trailer forhandlere samt afholder vi en række konkurrencer.

INTERESSE*
×