Ifor Williams Trailers - et klogt træk

Ring til Ifor Williams Danmark(+45) 59 50 50 35

Skriv til Ifor Williams Danmarkinfo@iforwilliams.dk

Ifor Williams P-serie ladtrailere

Bedste ladtrailere på markedet

Introduktion til P-serien, den seneste tilføjelse til påhaengskøretøjer uden bremser. P-serien er en kompakt og praktisk trailer, og er beregnet til privat brug og lette erhvervskøretøjers opgaver. Hårdere end nogen anden trailer af sin størrelse, er P-serien designet og bygget til professionelle standarder. Denne trailer vil give mange års service og vil overleve andre mindre holdbare trailere til rådighed på markedet.

P-serien tilbyder en fremragende styrke til vægt forhold med en maksimal bruttovægt på 750 kg. P-serien opbevares nemt i din garage, og vil passe gennem snævrere gateways, der kan vise sig problematisk for en bredere trailere. P-serien kan blive trukket med lethed og dens ekstra dybe sider sikrer lastemængde ikke kompromitteres.

For regelmæssig ture til spids eller havecenter eller til familien campingferie, hvor bil pladsen er trang, er P-serien den ideelle trailer serie til transport af tunge og akavede belastninger, din bil ikke kan styre. Fra skærver, sand og grus (op til 14 standard 25 kg poser ad gangen), at betonplader, pyntede, planter og endda husholdningsapparater, P-serien er en ideel indledende trailer, der kan trækkes af de fleste biler og varevogne.

Med en bagsmæk eller rampe model til rådighed, kan du vælge din P-serien, der passer til jobbet eller aktivitet. En rampe mulighed er ideel til læsning hjul udstyr såsom plæneklippere eller trillebøre.

Find trailer forhandler

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få Ifor Williams Trailers nyhedsbrev

Hold dig opdateret med alt nyt fra Ifor Williams Trailers, hvor vi bl.a. løbende informerer om nye trailer modeller, kampagner hos vores trailer forhandlere samt afholder vi en række konkurrencer.

INTERESSE*
×