skip to Main Content
Mød Ifor Williams Trailers På Hest Og Rytter 2018

Mød Ifor Williams Trailers på Hest og Rytter 2018

Årets helt store heste begivenhed er i fuld gang, og traditionen tro kan du opleve en bred vifte af vores mest efterspurgte hestetrailere i højeste kvalitet. Du finder os på stand 9840 i hal M fra d. 8. – 12 marts.

Så kig forbi vores stand og få en trailersnak – vi har garanteret også en hestetrailer, som passer til dig og dine hestes kørselsbehov.

I 2018 fejre Ifor Williams 60års jubilæum, og i den forbindelse har vi på udvalgte modeller skruet nogen helt fantastiske jubilæumstilbud sammen, hvilket betyder GRATIS udstyr til en værdi af vanvittige kr. 12.994,-

Køb vores eksklusive jubilæumstilbud på Hest og Rytter messen i Herning! Men vent nu ikke for længe…. Jubilæumstilbuddet er kun gældende på et begrænset antal trailere og kun, så længe lager haves.

Som noget nyt vil du på Hest og Rytter i år også kunne opleve udvalgte Ifor Williams erhvervstrailere. Dem finder du på stand 9174 i hal L, hvor vi ligeledes står klar til at hjælpe med din næste trailer.

Læs mere om vores jubilæumstilbud herunder.

Jubilæumstilbud – Testvinder til skarp pris

Siden 1958 har Ifor Williams leveret trailere af højeste kvalitet. Kontinuerlig udvikling og brugervenlige løsninger har igennem årene gjort at Ifor Williams i dag er Storbritanniens største producent af trailere op til 3.500kg.

Hos Ifor Williams Trailers Danmark fejrer vi 60 år med kvalitets trailere med 3 knivskarpe tilbud

Jubilæumstilbud - Iifor Williams Hestetrailer
GRATIS udstyr med til en værdi af: 12.994,- KR!

Kamera med skærm, mobilt stævneskab, trailer kasselås, skydevinduer, 3. stoplygte, hønetskinne

3 knivskarpe tilbud

Overvejer du ny hestetrailer - så slå til nu!

Se mere om alt det fantastiske udstyr du får med i handlen på www.iforwilliams.dk/jubilaeumstilbud

Jubilæumskampagnen kører i marts og april 2018 og gælder så længe lager haves. Alle priser er opgivet inkl. moms, men uden nummerplade og evt. leveringsomkostninger.

Gallashow 2018 – en ekstraordinær oplevelse

At overvære Gallashowet ved Dansk Varmblods Hingstekåring/Herning International Horse Show er en fantastisk oplevelse, der giver en aften ud over det sædvanlige.

Vi har igen i 2018 meget store forventninger til Gallashowet, en aften med smuk og festlig musik, smukke heste, verdensstjerner, og specialtrænede heste, der gør ting, man ikke troede muligt.

Kort sagt bliver gallashowet en helt unik oplevelse for alle, store som små, hesteinteresserede og ikke-hesteinteresserede.

Close search
Back To Top
×Close search
Søg
  Få de seneste trailer nyheder
VÆR FØRST MED DE SENESTE NYHEDER!

Du bliver samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du får alle de bedste tilbud og tips til hvor du kan opleve Ifor Williams trailere helt tæt på.

×