Ifor Williams Trailers - et klogt træk

Ring til Ifor Williams Danmark(+45) 59 50 50 35

Skriv til Ifor Williams Danmarkinfo@iforwilliams.dk

Maskinhuset er ny forhandler af Ifor Williams trailere

Maskinhuset er ny forhandler af Ifor Williams trailere

Horsens har fået en ny Ifor Williams trailerforhandler

Maskinhuset er blevet Ifor Williams’ forhandler nummer 11 i Danmark. Ifor Williams er fra Wales og står stærkt i segmentet med erhvervstrailere over to tons. Produktprogrammet er bredt og består bl.a. af maskintrailere, tiptrailere, lukkede kassetrailere og hestetrailere.

”Vi skal primært være lagerførende i den del af sortimentet, som fokuserer på transport af entreprenørmaskiner,” fortæller Tommy Bergmann.

Trailerne er hårdføre og bygget i kraftigt, varmtgalvaniseret stål med forstærkede vanger og undervogn. Hele chassiset er fuldsvejst på langt de fleste modeller. Undervognen er forsynet med et effektivt dobbeltlags bladfjedresystem kaldet Paraflex, som ud over robusthed også giver en fantastisk affjedring og køreegenskaber. Systemet betyder, at undervognen er reparationsvenlig.

Derudover er trailerne kendt for at have en høj gensalgsværdi.

Maskinhuset er pt ved at forberede sig på den nye forhandleropgave, hvor der i Horsens bliver plads til en udendørs udstilling af erhvervstrailere.

”Vi ser et stort salgspotentiale i Ifor Williams, som vi opfatter som et absolut topmærke,” siger Tommy Bergmann.

Læs meget mere om maskinhuset på deres hjemmeside: www.maskinhuset.dk

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få Ifor Williams Trailers nyhedsbrev

Hold dig opdateret med alt nyt fra Ifor Williams Trailers, hvor vi bl.a. løbende informerer om nye trailer modeller, kampagner hos vores trailer forhandlere samt afholder vi en række konkurrencer.

INTERESSE*
×