Ifor Williams Trailers - et klogt træk

Ring til Ifor Williams Danmark(+45) 59 50 50 35

Skriv til Ifor Williams Danmarkinfo@iforwilliams.dk

Trailercenter Roskilde A/S

Trailercenter Roskilde A/S

Maskincenter Roskilde A/S har udvidet de hidtidige aktiviteter med Trailer Center Roskilde der forhandler hele viften af kvalitetstrailere fra Ifor Williams, har eget service værksted samt salg af reservedele.

Det gælder alt fra hestetrailere, maskintrailere, tiptrailere, vippeladstrailere, lukkede kassetrailere, autotrailere, kreaturtrailere samt de mindre ladtrailere, fra den velrenommerede producent fra Wales i Storbritanien.
Udvidelsen sker primært for at forstærke betjeningen af vores såvel nuværende som fremtidige professionelle kunder samt udnytte vore unikke beliggenhed lige ud til landevejen, der løber fra Roskilde til Ringsted.

Vi ønsker at tilbyde kunderne et bredt program af kvalitetstrailere, det har vi fået muligheden for nu, oplyser Maskinhandler Torben Larsen.
Udvidelsen med trailercentret er fulgt op med ansættelsen af Leif Mønster, der har erfaring med salg, markedsføring, økonomi samt finansiering af trailere til professionelle.

Vi vil kombinere det opsøgende salgsarbejde med salg over internettet og udlejning af trailere, fortsætter Torben Larsen, der er 2. generation i virksomheden der tidligere hed Roskilde Traktorlager og er beliggende på Hovedvejen 3, Ny Glim 4000 Roskilde.
Der sælges årligt omkring 40.000 trailere i Danmark, hvoraf større og mere professionelle trailere udgør ca. 20%.

Åbningstider

Hverdage… 07.30-16.30
Lørdag… 09.00-12.00
Søndag… lukket

KontaktoplysningerAdresse:
Hovedvejen 3
4000 Roskilde

Tlf: 46 36 72 02
Fax: 46 36 77 98

Hjemmeside: trailercenterroskilde.dk

Vi tilbyderErhvervstrailer
Hestetrailer
Fritidstrailer
Reservedele
Værksted

Rutevejledning

Kontaktpersoner

Leif Mønster

Salg af trailere

Tlf.: 51 37 58 02
Email: lm@trailercenterroskilde.dk

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få Ifor Williams Trailers nyhedsbrev

Hold dig opdateret med alt nyt fra Ifor Williams Trailers, hvor vi bl.a. løbende informerer om nye trailer modeller, kampagner hos vores trailer forhandlere samt afholder vi en række konkurrencer.

INTERESSE*
×