Ifor Williams Trailers - et klogt træk

Ring til Ifor Williams Danmark(+45) 59 50 50 35

Skriv til Ifor Williams Danmarkinfo@iforwilliams.dk

Greve Trailercenter

Greve Trailercenter

Greve Trailercenter på Korskildemark i Greve kan hjælpe dig med din næste trailer. Gennem over 20 års erfaring med trailere og udlejning af disse kan vi levere din næste lad- og kassetrailere, maskintrailere og tiptrailere, samt autotrailere og hestetrailere fra den velrenommerede walisiske producent – Ifor Williams.

Med Ifor Williams forstærker vi betjeningen af de professionelle brugere, fastslår direktør Henrik Johansen, som sideløbende med trailercentret driver Norddistribution A/S, hvilket giver trailercentret en ekstra force.

Vi kan måske ikke gå på vandet, men vi kan køre over det og gennem vort eget distributionscenter levere fragtfrit overalt i landet. Også hvis det drejer sig om at demonstrere en trailer hos kunden, så denne behøver ikke at komme til os.

Vi er med andre ord meget fleksible, tilføjer Henrik Johansen, som tidligere havde sin virksomhed baseret i Farum, men i 2004 etablerede sig i Greve.

Vi vil kombinerer opsøgende arbejde med salg over internettet og udlejning af trailere.

Kontakt os venligst for et godt tilbud.

Åbningstider

Hverdage… 07:30 - 17:30
Weekend... Efter aftale


KontaktoplysningerAdresse:
Korskildemark 5
2670 Greve

Tlf: 44 95 68 69
Fax: 44 95 01 01

Hjemmeside: www.grevetrailercenter.dk

Vi tilbyderErhvervstrailer
Hestetrailer
Fritidstrailer
Reservedele
Værksted

Rutevejledning

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få Ifor Williams Trailers nyhedsbrev

Hold dig opdateret med alt nyt fra Ifor Williams Trailers, hvor vi bl.a. løbende informerer om nye trailer modeller, kampagner hos vores trailer forhandlere samt afholder vi en række konkurrencer.

INTERESSE*
×