Ifor Williams Trailers - et klogt træk

Ring til Ifor Williams Danmark(+45) 59 50 50 35

Skriv til Ifor Williams Danmarkinfo@iforwilliams.dk

GRATIS DRF jubilæumspakke ved køb af ny hestetrailer- Køb ny hestetrailer og få gratis DRF Jubilæumspakke

GRATIS DRF jubilæumspakke ved køb af ny hestetrailer

Ifor Williams støtter ridesporten og fejrer Dansk Ride Forbund

Ifor Williams Trailers har igennem flere år støttet op om ridesporten i Danmark og 2017 bliver ingen undtagelse! Vi har i anledningen af Dansk Ride Forbunds 100års jubilæum valgt at støtte endnu mere og har nu indgået endnu et stærkt samarbejde med én af sportens sværvægtere - Dansk Ride Forbund, hvor vi som hovedsponsor får mulighed for at gavne ridesporten helt ned på klub- og rytterniveau.

Dansk Ride Forbund afholder i anledningen af deres 100 års jubilæum, en kæmpestor og landsdækkende klubturnering. Klubturneringen rides i alle discipliner ved stævner rundt om i hele Danmark, og ønsket med turneringen er at styrke sammenholdet og fællesskabsfølelsen i landets rideklubber.

» Læs mere om Dansk Ride Forbunds klubturnering her

GRATIS DRF jubilæumspakke ved køb af ny hestetrailer

I anledningen af Dansk Ride Forbunds 100års jubilæum, introducerer Ifor Williams nu jubilæumsmodellen DRF100 på samtlige hestetrailer modeller i vores sortiment, som vores hyldest til Dansk Ride Forbund.

Det betyder at du netop nu har mulighed for at få ekstraudstyr for en værdi på op til kr. 4.500,- GRATIS med i handlen, når du køber en ny Ifor Williams Hestetrailer hos din autoriserede forhandler.

Og så behøver du ikke engang at være DRF medlem // Ingen medlemskaber, ingen binding – KUN DE ÅBENTLYSE FORDELE FOR DIG!


Alt dette til en samlet værdi på op til kr. 4.500,- inkl. moms.

Det sikre valg af udstyr!
Med et Wi-Fi kamera monteret i din hestetrailer, kan du streame billedet til din smartphone eller tablet, og derved hele tiden se om dine heste har det godt - under hele transporten. Desuden vil et Catago Turbo Dry Cooler dækken, i super svedabsorberende og åndbart materiale altid kunne bruges. Perfekt efter træning, vask af hesten eller under transport.Jubilæumspakken medfølger selvfølgelig også på vores øvrige hestetrailer modeller – f.eks. HB510XL, HB610, samt den eksklusive Eventa med living

Se alle hestetrailer modellerne, samt muligheder for ekstraudstyr

Se alle hestetrailer modellerne, samt muligheder for ekstraudstyr her

100 år med Dansk Ride Forbund


Ifor Williams Trailers ønsker Dansk Ride Forbund tillykke med de 100år

Fra at være en ”klub” udelukkende for velhavende gentlemen og officerer i uniform, er sporten vokset sig til en af de største idrætsgrene i Danmark.

Se hvordan Dansk Ride forbund har udviklet sig gennem 100 år.

Et tilbageblik på 100 fantastiske år

» Læs også meget mere om jubilæet her

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få Ifor Williams Trailers nyhedsbrev

Hold dig opdateret med alt nyt fra Ifor Williams Trailers, hvor vi bl.a. løbende informerer om nye trailer modeller, kampagner hos vores trailer forhandlere samt afholder vi en række konkurrencer.

INTERESSE*
×