Ifor Williams Trailers - et klogt træk

Ring til Ifor Williams Danmark(+45) 59 50 50 35

Skriv til Ifor Williams Danmarkinfo@iforwilliams.dk

LÅN GRATIS HESTETRAILER – Tilbud til medlemmer af Dansk Varmblod

LÅN GRATIS HESTETRAILER - Tilbud til medlemmer af Dansk Varmblod - Topbanner

Kære medlem af Dansk Varmblod

Dansk Varmblod og Ifor Williams Trailers er så glade for at du er medlem, at du nu kan låne en hestetrailer ganske kvit og frit. Som et led i styrkelsen af samarbejdet mellem Dansk Varmbod og Ifor Williams, råder alle Dansk Varmblods regioner nu over en HB506 Premium hestetrailer. Alle medlemmer har nu mulighed for at låne en af disse trailere, og det er endda helt gratis.

Lidt om trailerne du kan låne gratis


De trailere som er til rådighed er alle af modellen HB506 Premium. Hestetrailerne er fuldt udstyret med alt hvad du har brug for i en moderne hestetrailer, såsom praktisk og yderst anvendelig frontrampe, der sikrer sikker læsning af din hest. Derudover har trailerne Rampe-døre funktion, hvilket giver traileren flere anvendelses muligheder (se billederne herunder).

Hvad er Dansk Varmblod?

I 1962 stiftede man det man kaldte Dansk Sportsheste Avlsforbund, som var den første avlsforening for moderne ridehesteavl i Danmark. I slutningen af 70´erne valgte man, at lægge Dansk Sportsheste Avlsforbund og Danmarks Lette Hesteavl sammen, og i 1980 blev man enige om sammenslutningens navn, Dansk Varmblod.

I 1962 da man startede hovedstambogen, blev der optaget 150 hopper. Heraf var kun 22 danskfødte, hovedsagligt oldenborgafstamning. 108 af hopperne var af tysk afstamning. Man førte ikke på det tidspunkt noget register over rideresultater, man hæftede sig ved dem der gjorde det internationalt. Dengang kendte alle navnet Lis Hartel og hesten Jubilee som var et af datidens flagskibe for Dansk Varmblod.

Dansk Varmblod afholder hvert år Hingstekåring i Herning i marts måned. Denne event er blandt Europas suverænt største heste relaterede events, og har hvert år omkring 60.000 besøgende.
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få Ifor Williams Trailers nyhedsbrev

Hold dig opdateret med alt nyt fra Ifor Williams Trailers, hvor vi bl.a. løbende informerer om nye trailer modeller, kampagner hos vores trailer forhandlere samt afholder vi en række konkurrencer.

INTERESSE*
×